Plan Ouder worden, dat is een hele gemeenschap steunen

Maak een verschil in het leven van een meisje voor slechts €1 per dag. Zo’n 30.000 Plan Kinderen rekenen vandaag op de onmisbare steun van Belgische Plan Ouders.

Als je een Plan kind steunt, besteedt Plan International je bijdrage aan programma’s in de gemeenschap van je Plan Kind. Zo draag je als Plan Ouder niet alleen bij aan betere levensomstandigheden en toekomstkansen van één Plan Kind, maar aan een beter leven voor alle kinderen en hun families in de gemeenschap. Luister naar het verhaal van Evelyne, een leerkracht en voormalig Plan Kind. 

Plan International beschermt kinderen tegen alle vormen van geweld, biedt kwaliteitsvol onderwijs en voldoet aan de basisbehoeften van kinderen en hun gezinnen (zoals toegang tot gezondheidszorg, proper water en voedsel). In al onze projecten besteden we aandacht aan bewustwording en gelijke rechten en kansen. 

Om de impact te zien van je steun, ontvang je jaarlijks nieuws over je Plan Kind en de resultaten die bereikt zijn via de projecten in haar regio. Daarnaast ontvang je drie keer per jaar ons magazine met de laatste nieuwtjes.

 

Wist je dat: voor elke gift vanaf € 40 op jaarbasis wordt een fiscaal attest uitgereikt. Hiermee kan je tot 45% van je giften terugkrijgen via de belastingen. Als Plan Ouder doneer je €30 per maand. Je kan dus tot € 162 terugkrijgen van de € 360 die je jaarlijks investeert in het Plan Ouderschap. 

Word plan ouder